Quatre encaputxats assalten el bingo del pont de la Barca de Girona

Van tancar la dona de la neteja als lavabos i rebentar 80 màquines escurabutxaques

Quatre assaltants encaputxats van robat la matinada de dimecres el bingo Enracha situat al pont de la Barca de Girona, saquejant fins a un total de 80 màquines escurabutxaques que van rebentar completament per extraure'n els diners de dins.

Els assaltants van muntar guàrdia a l'exterior de l'establiment, que a més de fer les funcions de sala de jocs també és un local d'apostes esportives, i un cop tancat van aprofitar l'arribada de la dona de la neteja per colar-se a l'interior segons ha explicat El Punt Avui.

La treballadora va ser reduïda i tancada dins un dels lavabos mentre ells es dedicaven a trencar les màquines durant un període de dues hores. La dona no va resultar ferida però un cop fora dels serveis va avisar al 112 i posteriorment traslladada a l'hospital Josep Trueta on va passar un reconeixement.

Per la seva banda agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas i ja han revisat les càmeres de seguretat de l'establiment i l'entorn per veure si poden identificar als encaputxats. A hores d'ara el propietari del local, que té una segona sala d'apostes davant de la comissaria dels Mossos al Mas Xirgu, està fent balanç de danys i els diners sostrets.