Lax'n'Busto omple l'Auditori de Girona en la presentació del nou disc

La banda feia cinc anys que no editava un nou treball

Els Lax'n'Busto han estrenat el nou disc 'Tot és més senzill' en el marc del festival Strenes. Per a la posada de llarg han escollit l'Auditori de Girona, on han omplert la sala Montsalvatge (s'havia obert només a la meitat de la capacitat). Aquest concert dóna l'inici a la gira que faran amb el nou àlbum i la formació ha afirmat que tenia moltes ganes de presentar-lo. Aquest és el tercer disc d'estudi amb Salva Racero de vocalista, després de 'Relax' (2007) i 'Objectiu: la lluna' (2008). Després de cinc anys de silenci, els catalans han tornat a fer vibrar el públic gironí que ha pogut gaudir de l'estrena del nou àlbum d'una de les bandes més mítiques del rock català.

El retorn dels Lux'n'Busto després de cinc anys sense cap nou disc ha tingut una bona resposta del públic gironí. Gent de totes les edats ha omplert la sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona per corejar els nous temes dels del Vendrell i continuar mostrant el suport a una banda que fa pràcticament 27 anys que està dalt dels escenaris.


Els mateixos membres de la banda han reconegut moments abans de començar a tocar que aquest ha estat un disc molt esperat i que han calgut cinc anys per "adaptar-se" al nou cantant, Salva Racero. Durant aquest temps, la banda no ha estat parada ja que ha seguit fent directes amb temes mítics del grup i, fins i tot, han fet una gira simfònica que va passar també per l'Auditori de Girona.

Ara bé, el concert d'aquesta nit tenia un component especial ja que els seguidors dels Lux'n'Busto podien escoltar en primícia els nous temes de la banda. Entre el repertori, s'ha pogut escoltar 'Creu-me', el single del disc 'Tot és més senzill' i també alguna de les cançons més mítiques com 'Llença't' -que ha tancat el concert- o 'La meva terra és el mar', que s'ha pogut escoltar durant el bis.