L’Espai Gironès sorteja més de 15.000 euros en vals per a gasolina

La campanya anirà del 31 d’agost i fins al 17 de setembre

El centre comercial Espai Gironès de Salt sortejarà a partir de demà dimecres 31 d’agost i fins al 17 de setembre 560 vals de gasolina de 20, 30 i 50 euros que es podran bescanviar exclusivament a la benzinera Repsol del centre comercial fins al 30 de novembre. En total se sortejaran 560 vals d’aquests imports.

Per participar-hi, els usuaris s’hauran d’adreçar al Punt d’Informació de l’Espai Gironès en horari de 10h a 14h i de 16h a 20h i presentar un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros.
Els participants hauran de fer girar un volant que hi haurà instal·lat al costat del Punt d’Informació i treure una butlleta a l’atzar. En aquell moment descobriran si el val regal està premiat i amb quin import.
Amb aquesta acció, l’Espai Gironès busca retornar als clients la seva implicació i confiança amb una campanya adaptada al context de l’increment del preu dels carburants.
Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.