853 alumnes de l'EMG omplen de música l'auditori de Girona

El recinte es va quedar petit amb l'assistència de 1.200 persones

Les peces seleccionades varen fer un repàs de la història del cinema: El cavaller i l’espasa de Joan Alfaràs per a la pel·licula “El calderó infernal”, Lara’s Theme de Maurice Jarre per a la pel·lícula “Doctor Zhivago”, Fame de Michael Gore per a la pel·lícula del mateix nom, o Do-re-mi de Q.Hammerstein i R.Rodgers per a la pel·lícula “Somriures i llàgrimes”, entre d’altres.

Actualment, l’EMG compta amb 18 aules repartides a 17 municipis de la comarca del Gironès. Un total de 853 alumnes han estat convidats a participar en aquesta gran festivitat. Enguany l’EMG s’ha consolidat amb la posada en funcionament d’una nova aula a Taialà, i amb la firma d’un conveni per obrir-ne una de nova pel proper curs a Campllong, convertint-se, doncs, en la major escola de música de nivell elemental de tot Catalunya, amb un model únic al país i amb un prestigi reconegut arreu del Principat.

A banda del professorat, l’alumnat i les seves famílies, al concert també hi van assistir nombroses personalitats polítiques, alcaldes i alcaldesses de diferents pobles del Gironès, consellers i conselleres comarcals, el vicepresident segon delegat de l’EMG, Albert Riera i Pairó i la presidenta del Consell Comarcal del Gironès, Cristina Alsina.