Tres detinguts a Roses per insultar i amenaçar un noi per la seva condició sexual

La investigació va començar al juliol després que la víctima denunciés que feia dos anys que rebia amenaces

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones a Roses (Alt Empordà) per insultar i amenaçar un noi per la seva condició sexual. Es tracta d'un jove de 20 anys i dos menors d'edat, que van quedar arrestats el 25 d'agost passat com a presumptes autors d'un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques i un delicte d'amenaces.

A principis del mes de juliol d'aquest any, els agents van rebre la denúncia on s'explicava que la víctima feia dos anys aproximadament que rebia insults i amenaces per part d'un grup de nois de la mateixa població. Aquesta situació es produïa diàriament, inclòs en el lloc de feina i sempre referint-se a la seva condició sexual.

Arran d'aquests fets, els mossos van iniciar la investigació per tal de poder identificar, localitzar i detenir els presumptes autors dels fets. La investigació va donar els seus fruits aquest dijous quan van detenir un jove de 20 anys i dos nois menors d'edat com a autors dels insults i les amenaces. També s'ha pres declaració a dues persones més com a investigades pels mateixos fets.

El detingut major d'edat va passar el dia 26 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció de guardià de Figueres, qui va decretar la llibertat amb càrrecs i els menors d'edat van declarar a la Fiscalia de Menors de Girona.