Demanen 8 anys de presó per tirar el llogater pel balcó

La discussió va començar perquè l'acusat volia mantenir relacions sexuals amb la dona de la víctima

El fiscal demana 8 anys de presó per a un veí de Salt (Gironès) acusat d'intentar matar el llogater tirant-lo pel balcó d'un tercer pis. Els dos homes van començar a discutir quan l'acusat, Theodor C., va intentar mantenir relacions sexuals amb la dona de la víctima. Feia només dos dies que la parella de llogaters havia anat a viure a aquest pis situat al número 79 del passeig Països Catalans. Segons la fiscalia, quan la parella va intentar fugir del domicili per evitar que l'acusat se sobrepassés amb la noia, ell va tancar la porta amb clau per impedir que marxessin. Llavors, la víctima va anar fins al balcó per demanar auxili però l'acusat el va empentar i el va fer caure daltabaix.

El cas es remunta a la matinada del 28 d'octubre del 2012. L'acusat, Theodor C. i la parella de llogaters vivien al mateix pis, al passeig dels Països Catalans de Salt. Cap a les 2 de la matinada l'acusat es va apropar cap a la noia i li va proposar mantenir relacions sexuals. Aquesta proposició va provocar que la parella volgués marxar immediatament del pis, però no van poder perquè l'acusat va tancar la porta.


Aleshores l'acusat i l'altre home van començar a discutir. Com que no hi havia manera que l'acusat deixés marxar la parella, la víctima va decidir anar fins al balcó a demanar auxili. Mentre cridava socors, el processat el va empènyer i el va fer caure daltabaix. Segons la fiscalia, quan l'acusat el va empentar tenia intenció de matar-lo.

Mentre queia, la víctima es va poder agafar durant uns instants al balcó del pis inferior i va poder esmorteir una mica la caiguda. Tot i això, finalment va caure al carrer des del tercer pis.

Com a conseqüència de la caiguda, la víctima va patir lesions que van trigar deu dies en curar-se. Concretament va patir tumefacció en la regió mandibular dreta d ela cara, erosió a l'espatlla esquerra, erosions al braç dret, hematoma a l'avantbraç dret, erosions a l'avantbraç esquerra, hematoma al peu esquerra i hematoma al genoll dret.

El fiscal acusa Theodor C. d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i d'un altre de coaccions i demana que el condemnin a 8 anys de presó i a pagar una multa de 7.200 euros. Està previst que el cas arribi a judici a la secció tercera de l'Audiència de Girona al llarg del mes de juny.