Un detingut i cinc persones més denunciades per un robatori amb violència a Blanes

El jove havia robat un telèfon mòbil a un home durant la matinada

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes (Selva) han detingut un jove de 18 anys i n'han denunciat cinc més -dos d'ells menors d'edat i la resta tenien entre 18 i 24 anys- per un robatori amb violència. Els fets van passar el 21 d'agost sobre les quatre de la matinada, quan un home anava caminant per l'avinguda de Catalunya i el grup de joves el va abordar.

Després d'intimidar-lo li van robar el mòbil. La víctima va avisar la Policia Local i els va explicar què havia passat i va facilitar una descripció dels joves. Poc després els agents van trobar-los i en escorcollar-los un d'ells portava el telèfon mòbil i per això va quedar detingut per un robatori amb violència i intimidació.

El jove va passar a disposició judicial el mateix dia 21 d'agost i va quedar en llibertat amb càrrecs. Pel que fa a la resta de nois que l'acompanyaven, han quedat com a investigats a l'espera de determinar el grau de participació en els fets. Els majors d'edat hauran de declarar davant del jutge instructor i els menors d'edat hauran de fer-ho davant de la Fiscalia de Menors de Girona.