Dues ferides en un xoc frontal entre dos vehicles a la C-31 a Pals

Les han traslladat en ambulància a l'Hospital Josep Trueta

Dues dones han resultat ferides en un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera C-31, prop de la rotonda que enllaça amb la GI-650A dins el terme municipal de Pals (Baix Empordà) segons ha pogut saber aquest diari i han confirmat des del Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha tingut lloc a les 13:44h en el punt quilomètric 340 on, per causes que es desconeixen, els dos cotxes han topat frontalment i un d'ells ha sortit donant voltes de campana fins quedar bolcat contra un cartell informatiu a peu de carretera. Fins allà s'hi han desplaçat agents dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar a dues dones que es trobaven a l'interior del cotxe bolcat.

L'ocupant de l'altre vehicle ha resultat il·lès mentre que les dues dones han quedat ferides en estat menys greu. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha desplaçat dues ambulàncies i posteriorment ha evacuat les ferides a l'Hospital Josep Trueta de Girona on han ingressat.