Els restaurants McDonald's de Figueres i Platja d'Aro tindran carregadors per vehicles elèctrics

N'hi haurà de càrrega ràpida (43 kW) o ultraràpida (150 i 350 kW)

Els dos restaurants McDonald's de Figueres (Alt Empordà) de els dos de Platja d'Aro (Baix Empordà) comptaran aquest segon semestre amb carregadors per a vehicles elèctrics d'Endesa X Way, en els seus aparcaments, que se sumaran als deu que ja estan en marxa a les comarques gironines, més concretament a Blanes (Selva), Girona  i l'Escala (Alt Empordà), arribant a un total de catorze punts de recàrrega a la demarcació.

A dia d’avui, a Catalunya ja hi ha 46 carregadors operatius i 18 estan instal·lats a l’espera de l’autorització administrativa per posar-los en marxa. L’objectiu és posar en funcionament 28 punts de recàrrega més fins a finals d’any.

Per oferir als usuaris la millor solució de recàrrega segons les seves necessitats i adaptar-se al temps que poden passar als restaurants de mitjana, gairebé la totalitat dels carregadors instal·lats són de tecnologia ràpida (més de 43 kW) o ultraràpida (150 kW i 350 kW), que permeten carregar el 80% de la bateria del vehicle en trenta minuts o amb menys de la meitat de temps, respectivament.

Natalia Mota, directora de Compres, Qualitat i Sostenibilitat de McDonald's Espanya, destaca que "com a part del compromís que tenim amb la sostenibilitat, l'aliança amb Endesa X Way ens permet oferir als nostres consumidors noves experiències i serveis que tenen cura del medi ambient. Des de McDonald's estem molt orgullosos de contribuir a través d'aquest projecte comú que aposta per la mobilitat elèctrica".

Per la seva banda, per a Elena Bernárdez, directora general d'Endesa X Way, assegura que “gràcies a l'acord amb grans empreses com ara McDonald's continuem apropant la mobilitat elèctrica a l'usuari, facilitant la recàrrega en la seva vida diària, diversificant les tecnologies, en ubicacions clau i amb tecnologies capdavanteres, per adequar-nos al que cadascun necessiti".