Palamós acollirà una nova edició de la Lan Party de l'1 al 3 de setembre

S'han habilitat dues zones on es podran connectar ordinadors i consoles

Durant aquests dies s'ultimen els preparatius per a la posada en marxa, els dies 1, 2 i 3 de setembre, d’una nova edició de la veterana Lan Party, la festa de la cultura digital a Palamós  (Baix Empordà), que un any més oferirà activitats per endinsar-se en el món de les tecnologies i els videojocs.

Aquesta festa de la tecnologia més cultural i lúdica, gratuïta i oberta a tothom, es durà a terme a la Nau dels 50 metres, ubicada a la plaça del Suro. L’activitat és organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

L’esdeveniment comptarà amb dos espais diferenciats: la Zona 1, o Zona Lan, que ofereix fins a un màxim de 100 llocs habilitats per a joves que es connectaran en xarxa amb els seus ordinadors.

Aquesta zona s’obrirà el dia 1, a les 10 h del matí, està destinada a públic major de 14 anys i requerirà la inscripció prèvia dels seus participants, que ja es pot fer de manera directa al web.

L’altre espai és el de la Zona 2, obert a tots els públics amb competicions i activitats diverses per jugar, competir o provar les darreres tendències de la cultura gamer, com la PlayStation5, Xbox Series o el Metavers. Aquest àmbit de la Lan Party estarà en funcionament els dies 2 i 3 de setembre, d’11:00 a 14:30 i de 17:00 a 23:00 h.

La Zona 2 donarà la possibilitat de poder gaudir dels espais habilitats per als gamers, que permet jugar amb els dispositius que hi haurà preparats, mentre que la Zona 1, o Zona Lan, es requerirà que el/la participant porti el seu mòbil o tauleta, PC o consola.