Torna la Botiga al Carrer d’Estiu a Olot el 2 i 3 de setembre

S’hi han sumat una seixantena d’establiments

Després de diverses edicions especials i adaptades a les mesures de prevenció per la covdi-19; l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) torna a portar a terme una nova edició de la Botiga al Carrer d’Estiu, que es realitzarà en el seu format habitual durant un dia i mig, des de la tarda del divendres 2 de setembre i durant tot el dissabte, 3 de setembre.

Enguany una seixantena d’establiments d’arreu de la ciutat s’han sumat a aquesta iniciativa, que ha tingut un increment de l’interès i participació per part dels comerciants. Paral·lelament, durant els dies previs a l’inici d’aquesta acció – del 29 d’agost a l’1 de setembre – els comerços adherits ja oferiran descomptes especials.

Per segon any consecutiu, les parades del Mercat d’Olot també han decidit sumar-se a la campanya i oferiran promocions 2x1 en part dels seus productes el 2 i 3 de setembre.

Des de l’Associació de Comerciants d’Olot han decidit continuar apostant per aquesta experiència comercial davant la bona resposta aconseguida al llarg de les passades edicions i com a fórmula d’impulsar el comerç local i de proximitat. Aquesta activitat comercial coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques i serveix per posar el punt final a aquests períodes d’ofertes especials, funcionant com un revulsiu per al conjunt comercial de la ciutat.

La iniciativa compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.