Un xoc frontal a la GI-614 a Roses deixa quatre ferits, dos d'ells greus

La carretera ha quedat tallada tres hores i mitja

Fins a dues persones han resultat ferides de gravetat aquesta tarda després d'un xoc frontal entre dos truismes a la GI-614 en el tram comprès de Roses a Cadaqués (Alt Empordà) segons ha pogut saber El Gerió Digital i han confirmat des del Servei Català de Trànsit.

El sinistre ha tingut lloc a les 13:31h en el punt quilomètric 5,5 on, per causes que es desconeixen, dos cotxes han topat frontalment deixant un total de quatre persones ferides de diversa consideració. Fins allà s'hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers que han hagut d'excarcerar a una persona, agents de la Policia Local de Cadaqués, quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'helicòpter medicalitzat.

Dos homes han resultat ferits lleus i els han dut a l'hospital de Figueres mentre que una dona ha resultat ferida greu i l'han traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. També un home ha resultat ferit greu i l'han evacuat al Trueta en ambulància.

Fruit del xoc la carretera ha quedat tallada durant tres hores i mitja fins a les 16h que s'ha normalitzat el trànsit. En el transcurs d'aquest temps s'han registrat cues de més de tres quilòmetres per sentit.