Quatre encaputxats entren dins una casa de Begur, colpegen els inquilins i els roben 2.000 euros

També es van endur joies i rellotges

Quatre encaputxats van assaltar divendres una casa situada a la platja d’Aiguablava a Begur (Baix Empordà), van retenir les cinc persones que es trobaven al seu interior, les van colpejar i intimidar perquè els diguessin on era la caixa forta i es van emportar diners, rellotges i joies.

Segons fonts pròximes al cas, l’assalt va tenir lloc divendres entre les tres i les quatre de la matinada en un xalet situat a la carretera d’Aiguablava, propietat d’una família de Barcelona.

Quatre encaputxats van accedir a la casa al crit de "policia, policia", van despertar les persones que es trobaven al seu interior –quatre propietaris i una persona de servei– i els van intimidar amb algun cop, sense excessiva força, perquè els diguessin on era la caixa forta, que pel que sembla no tenien.

Segons fonts de la investigació, els assaltants, amb accent d’Europa de l’est, tenien coneixement dels negocis de la família perquè hi van fer referència. Després de tenir-los retinguts una hora, se’n van anar i van emportar-se uns 2.000 euros, rellotges, joies i dos telèfons mòbils, i les víctimes van aconseguir trucar a emergències poc abans de les cinc de la matinada.

La Policia Local de Begur va desplaçar-se al lloc i són els Mossos d’Esquadra els que finalment s’han fet càrrec de la investigació.