Sant Feliu de Guíxols reformarà dos locals per a les oficines de serveis socials

Els treballs estan pressupostats en 170.052 euros

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha aprovat definitivament el projecte de reforma de dos locals de la plaça Salvador Espriu per ubicar-hi oficines de serveis socials. Els treballs estan pressupostats en 170.051,94 euros (IVA inclòs) i tenen un termini d'execució de dos mesos i mig que començaran abans d'acabar l'any.

Els dos locals es troben ubicats als baixos del carrer Almeria número 79 i 82 respectivament i formen part d’un edifici residencial plurifamiliar construït el 1990, amb planta baixa destinada a locals comercials i planta soterrani per aparcaments.

Actualment els espais es troben sense cap activitat oberta, tenen forma trapezoïdal amb la mitgera posterior esbiaixada. Aquesta desviació respecte la façana, provoca que un dels locals sigui més petit que el segon. Amb xifres a la mà es parlaria 80,48 metres quadrats i 141,2 metres quadrats respectivament, donant una superfície total de 221,60 metres quadrats.

La part de façana està formada per una gran vidriera que dona al carrer que el projecte contempla mantenir per permetre l'entrada de llum des de l'exterior. A dins s'hi faran vuit despatxos, dues sales de treball, un magatzem i un arxiu, juntament amb un lavabo públic i un altre pels treballadors.