Portalblau tanca la 15ena edició amb menys ocupació que l'any passat

Ha registrat més de 15.500 entrades venudes

Portalblau, el Festival de Música i Arts a la Mediterrània ha aplegat a més de 15.500 persones a diferents escenaris de l'Escala i Empúries en la seva 15a edició amb una ocupació del 87%, que suposa un descens respecte la passada edició en que es va registrar un 90% de totes les entrades venudes. Es desconeix però el nombre de persones que van atendre aleshores ja que el festival mai va facilitar-ne les dades.

Tanmateix els organitzadors del certamen han destacat que les activitats programades entre el mes de març i l'agost han tingut una "bona resposta" per part del públic en haver penjat el cartell d'entrades exhaurides en 16 dels 22 espectacles programats.

El festival, organitzat per l'Ajuntament de l'Escala, el Museu d'Arqueologia de Catalunya (MAC) i TEM Productions, va acabar la nit d'ahir amb el concert del violinista Ara Malikian al Fòrum Romà d'Empúries.

Aquestes xifres reflecteixen, segons l'organització, "un èxit que es deu a una programació de qualitat, les ganes del públic de gaudir de l'art i la cultura, i a l’interès que generen els espais on es desenvolupa el festival, tots ells de gran valor patrimonial i paisatgístic", malgrat l'ocupació ha estat menor que la 14ena edició.