Atraquen a punta de pistola el Banc Sabadell de Bescanó

Un encaputxat obliga els treballadors a obrir la caixa forta i s'endú una quantitat elevada de diners

Un home armat amb una pistola ha atracat aquest matí la sucursal del Banc Sabadell de Bescanó (Gironès). Els fets han passat a tres quarts de nou del matí. L'atracador, que anava tapat amb un passamuntanyes, ha entrat sol al banc i ha amenaçat els treballadors amb una arma de foc.

Llavors, els ha obligat a obrir la caixa forta i s'ha endut una quantitat elevada de diners. Posteriorment, l'home ha sortit a peu del banc. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i han fet diversos controls a la zona per intentar trobar l'atracador. De moment no hi ha detinguts i no ha transcendit la quantitat exacta que s'ha endut el lladre.

La sucursal del Banc Sabadell de Bescanó està situada a peu de carretera i té l'entrada principal al carrer de Dalt. Aquest matí, poc després d'obrir les portes, un home armat amb una pistola i amb la cara tapada ha irromput a l'oficina i ha exigit als empleats que li obrissin la caixa forta. Sota amenaces, els treballadors han accedit a les peticions de l'atracador, que ha marxat del banc a peu i amb diners en efectiu. Ningú ha pres mal durant l'atracament.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per poder atrapar l'home. Segons han explicat alguns comerciants de la zona, la policia els ha dit que busquen un home alt i moreno. La policia també ha muntat controls a la zona aturant vehicles per poder aconseguir enxampar l'home.

Fins al moment no ha transcendit la xifra exacta que s'ha endut l'home, però algunes fonts han apuntat que es tractaria d'una "quantitat elevada" de diners en efectiu. La investigació també servirà per esbrinar si l'arma que duia l'atracador era de foc real o simulada.

Malgrat els fets, l'oficina del Banc Sabadell ha obert les portes aquest dimecres i ha atès amb normalitat els clients.