Sant Feliu de Guíxols acull la Primavera Republicana

S'han previst diversos actes al llarg del mes

El proper diumenge 14 d’abril, dia de la República, ERC Guíxols organitzarà un homenatge a les víctimes del franquisme a la plaça Miquel Murlà a dos quarts d'una de la tarda amb el títol: "República és futur". A l’acte intervindran Jordi Vilà, regidor d’ERC a Sant Feliu de Guíxols i Sergi Sabrià, diputat d’ERC al Parlament.

Els independentistes han decidit inaugurar la campanya "Primavera Republicana" davant l'actual situació crisi econòmica i el fet que el Parlament "camina cap a una consulta sobre el futur de Catalunya".

La commemoració de la república el proper 14 d'abril i l'homenatge a les víctimes del franquisme, és el primer dels actes que la secció local d'ERC Guíxols té preparats per aquesta primavera i que continuaran una paradeta de llibres i material per Sant Jordi, d'una taula rodona amb els sindicats UGT, CCOO i Intersindical-CSC el 30 d'abril i un vermut popular a la plaça Salvador Espriu de Vilartagues amb la presència de Pere Bosch, diputat d'ERC al Parlament de Catalunya.