Passa a disposició judicial el presumpte autor de l'apunyalament mortal a Verges

Es un veí del poble de 56 anys que ja havia protagonitzat altres conflictes

El detingut per presumptament apunyalar mortalment un home a Verges (Baix Empordà) el dissabte, ha passat aquest matí a disposició judicial en el Jutjat de la Bisbal d'Empordà, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a El Gerió Digital.

Els fets van passar cap a tres quarts de tres de la matinada al carrer Baix Empordà. Sembla ser que la víctima, un home de 44 anys, va intentar intercedir per posar pau quan l'agressor va crear problemes en un restaurant, i el detingut va acabar clavant-li el matxet al coll. La policia va poder detenir l'agressor, que té 56 anys i és veí del poble, poca estona després. Havia anat al seu domicili i pel camí s'havia desfet del matxet llançant-lo dins un test. Quan els agents el van arrestar, encara duia la roba ensangonada.

El crim va tenir lloc cap a tres quarts de tres de la matinada. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'apunyalament a través del 112, quan una testimoni que es trobava al restaurant -situat al peu de la carretera- els va trucar per dir-los que l'agressor havia apunyalat la víctima al coll.

Abans, l'home, que és veí del poble i té 56 anys, ja havia tingut problemes a l'interior del local. Sembla ser que la víctima hauria intercedit per intentar posar pau i ha acabat enduent-se'n la pitjor part. Perquè l'agressor s'ha encarat amb ell a fora del restaurant i ha acabat tallant-li el coll amb el matxet.

L'apunyalament va tenir lloc en plena via pública, al carrer Baix Empordà de la població. Després de rebre la ganivetada al coll, la víctima va creuar la carretera i va quedar estesa al terra davant del restaurant. Arran de l'agressió, l'home va quedar en estat crític. Se'l va traslladar d'urgència fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va haver de ser intervingut al quiròfan arran de la gravetat de les lesions. Des d'aleshores, es trobava en estat crític i amb pronòstic reservat. A la tarda, però, l'home va morir al Trueta.