Crema una pineda a tocar un càmping a Platja d'Aro

Una mitja dotzena de dotacions dels Bombers treballen per apagar les flames

ACTUALITZACIÓ 14/8 11:17h | Els Bombers de la Generalitat treballen des d'aquesta tarda en un incendi que s'ha declarat pels voltants de les 19:30h en una pineda situada entre el riu Ridaura i a 50 metres del càmping Vall d'Or del municipi de Platja d'Aro (Baix Empordà).

Segons ha informat la Policia Local del municipi es tractaria d'un foc que ja està pràcticament controlat i hi han unes vuit dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter treballant per extingir-lo. Tot i la proximitat amb el càmping no ha estat necessari desallotjar a ningú i només ha estat necessari tallat el trànsit al carrer del Rec del Molí.

Posteriorment s'han fet càrrec del tall agents dels Mossos d'Esquadra. Ales 20:12h s'havia descartat que el càmping pogués ser afectat per les flames, a les 20:35h amb l'inici de l'ocàs es va retirar l'helicòpter i a les 20:48h ja no hi havia flames però si algun punt calent que va ser repassat.

Amb tot, a les 2:22h de la matinada van avisar novament al 112 alertant que a la zona de la pineda cremada hi havien unes brases enceses. Una dotació dels Bombers les va apagar del tot i va fer una última inspecció de la zona incendiada. Segons asseguren fonts del Cos, van cremar un total de 4.000 metres quadrats.