Arrenca la Lliga amb el retorn del Girona FC i un Barça reforçat

Els de Montilivi s'estrenen diumenge i els de Barcelona el dia abans

La Lliga Santander dona avui el tret de sortida a una nova edició condicionada pel Mundial de Qatar que ha obligat a avançar el calendari començant el curs esportiu en ple mes d'agost. Aquest any en destaca el retorn del Girona FC a la categoria màxima i un FC Barcelona que s'ha convertit amb l'equip que més s'ha reforçat de tota la competició amb sis nous fitxatges (i la renovació de Dembélé que es podria considerar la vuitena incorporació).

Els jugadors de Xavi Hernández s'estrenen demà a l'Spotify Camp Nou contra el Rayo Vallecano davant la incertesa de si podrà comptar amb els nous fitxatges a l'espera de veure si Joan Laporta activa la quarta palanca que ha de permetre la seva inscripció a LaLiga. De no ser així els barcelonistes arrencaran el curs amb la mateixa plantilla que tenien l'any passat excepte els jugadors que ja han estat cedits i alliberats a d'altres equips.

Malgrat tot, les cases de joc segueixen donant al Barça com a favorit pel seu partit i els grans experts en apostes ja tenen preparades les seves prediccions que permetran guanyar molts diners fàcilment.

Pel que fa al Girona FC es podria dir que s'ha trobat en l'altre cara de la moneda, passant gran part de l'estiu sense formalitzar fitxatges tot i que en la recta final sembla que s'ha animat pel que fa a les noves incorporacions. Tanmateix els homes de Míchel no ho tindran fàcil i en el seu partit de diumenge a Mestalla contra el València s'espera que comencin la competició amb una derrota.

El partit del Barça es podrà veure dissabte a les 21h per DAZN i el del Girona FC el diumenge a les 19:30h també per DAZN