Arriba la 7a edició del Concurs Intro

Enguany s'ampliarà el nombre de grups participants i el nou escenari de la final

El Concurs Intro de música en viu de Girona, arriba eguany a la 7a edició. La principal novetat d'aquesta edició és l’ampliació del nombre de grups participants, gràcies al canvi del sistema de selecció. D’aquesta manera, el concurs, que organitza l’Ajuntament de Girona i que produeix l’empresa Link Produccions, vol arribar a més grups i ampliar així la seva repercussió en el panorama dels grups emergents. Una altra de les novetats importants d’aquest any és que la final del concurs es farà al nou escenari a la plaça de Sant Feliu, en el marc de les Fires de Sant Narcís.

Així, un total de 12 grups escollits podran participar en totes les fases. Amb la finalitat d’esdevenir el concurs de les comarques gironines, els grups guanyadors dels concursos més importants de la demarcació de Girona accediran directament a la primera fase del Concurs Intro.

El sistema d’eliminatòries funcionarà de la següent manera: hi haurà una primera eliminatòria durant el mes de maig i una segona eliminatòria durant el mes de setembre, en la qual s’escolliran els tres finalistes que actuaran a la gran final de l’escenari de Sant Feliu durant les Fires de Sant Narcís 2013. Un dels premis destacats que obtindrà el guanyador del Concurs Intro d’aquest any serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís de l’any que ve, el 2014.

A més del concurs, i amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d’informació per als grups emergents, l’Intro ha organitzat, conjuntament amb l’Espai Marfà, una sèrie d’activitats dirigides als grups de música.