La Policia Local de Castelló d'Empúries incorpora tretze nous agents

La majoria d'ells van començar a treballar a principis d'estiu

Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha incorporat avui tretze nous agents a la plantilla de la Policia Local, després de superar els processos selectius corresponents. D'aquests, la majoria dels quals van començar a treballar a principis d'estiu, quatre entren al cos com a interins de llarg termini, tres de manera temporal, com a reforç per a la temporada d’estiu, quatre més han guanyat la plaça en propietat com a funcionaris de carrera i, dos agents més, tenen prevista la seva incorporació definitiva a mitjans del mes de setembre.

Els agents ja van iniciar la seva tasca a la Policia Local i estan actualment finalitzant el Curs Bàsic de Policia a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Abans de l’estiu, pel que fa a promoció interna, ja s’havien ocupat quatre places vacants de caporal.

Ara, aquestes tretze incorporacions representen un nou pas per assolir l’objectiu necessari de rejovenir i reforçar la plantilla de la Policia Local, i cobrir les necessitats del municipi. Properament es convocaran dues places de sergent i una borsa d’interins que es va aprovar el passat dilluns.

Els nous agents donaran cobertura a totes les vacants existents  d'acord amb el que permet la legislació estatal amb relació a la taxa de reposició a les administracions públiques. Això permetrà incrementar els dispositius de seguretat ciutadana i de trànsit, començant així a implementar un model de policia de proximitat estratègica més efectiva als serveis bàsics i als serveis planificats amb més presència policial al municipi.