El Festival Amb So de Cobla de Palamós tanca amb un 95% d’ocupació

Dissabte va cloure amb l'espectacle Coblisim 2

La 6a edició del Festival Amb So de Cobla a Palamós va cloure dissabte amb un 95% d’ocupació mitjana a tots els set concerts programats al llarg del certamen. El director artístic de la trobada, Adrià Bauzó, explica que s’ha tornat als índexs habituals d’abans de la pandèmia que obliga a uns aforaments limitats per les autoritats sanitàries.

Al llarg dels dies que ha durat el festival s'han vist propostes des d’un format simfònic amb una mirada a l’arrel com la presentada per l’OMAC, el so més clàssic de les cobles amb el concert del 22è Memorial Ricard Viladesau, una revisió de la música de principis de S. XX interpretada de manera excel·lent per la Cobla Rossellonesa, passant per la psicodèlia de ZA!, la TransMegaCobla i Tarta Relena i la música electrònica i cobla de Raph Dumas i la polifacètica Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona.

Així mateix, una de les apostes del Festival són les propostes de públic familiar. Aquest any ha estat representat per la Cobla Bisbal Jove amb l’espectacle Ssshht! que va omplir de gom a gom la Plaça Catalunya. L’espectacle que ha tancat l’edició d’enguany ha estat Coblism 2, el segon treball discogràfic i projecte conjunt del productor musical del Rosselló, Raph Dumas, i la polifacètica Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió, han estat acompanyats de quatre joves ballarines de la companyia palamosina Cobosmika.