Vilablareix aprova el nou cartipàs municipal després de la marxa de David Mascort com alcalde

El seu lloc l'ocupa Maite Tixis des del 27 de juliol

El Ple extraordinari celebrat aquest dijous a la tarda a l’Ajuntament de Vilablareix (Gironès) ha aprovat el cartipàs municipal per aquests 9 mesos que queden de mandat, establint quines àrees tindrà cada regidor i quin serà el representant de cada comissió.

Segons aquest cartipàs Maite Tixis portarà l’alcaldia i continuarà portant la regidoria de Salut, Igualtat i Afers Socials; David Mascort serà regidor d’Hisenda i Recursos Humans; el regidor Jordi Frigola s’encarregarà de Serveis, Espais Públics, Gestió d’Equipaments, Entorn Natural i Comunicació; la regidora Sònia Ruiz Cultura i Ensenyament; el regidor Pau Rovira Urbanisme, Gestió de la Mobilitat i Infraestructures; la regidora Imma Vilà Promoció Econòmia, Participació i Salut Pública; el regidor Marc Avellí Esports, Activitat Física i Noves Tecnologies, la regidora Judit Auguet Joventut i Festes.

D’altra banda, també s’ha aprovat la configuració de la Junta de Govern Local. Aquesta estarà presidida per Maite Tixis i els vocals Jordi Frigola, Sònia Ruiz i Pau Rovira.

Així mateix, es van nomenar els tres tinents d’alcalde. El primer serà el regidor Jordi Frigola, la segona Sònia Ruiz i el tercer Pau Rovira. En el mateix ple s’ha aprovat la proposta d’adjudicació del contracte d’obra de la biblioteca-sala polivalent a l’entitat mercantil Artífex Infraestructuras SLU per un import de 2.914.360,00 euros (més IVA).