El PSC de Girona lamenta l'enderroc de l'espai esportiu a Puig d'en Roca

Els socialistes demanen a l'equip de govern adequar novament les instal·lacions

El PSC de Girona lamenta l'enderroc de l'espai esportiu situat al costat del centre de menors de la Misericòrdia del Puig d'en Roca. Aquest espai havia estat utilitzat en el passat per diferents clubs esportius gironins. L'any 2017 el govern de la Generalitat va oferir a l'Ajuntament de Girona la seva cessió per gestionar-lo des de l'àmbit municipal.

Des de llavors el grup municipal socialista ha instat en diverses ocasions al govern de Marta Madrenas a acceptar la cessió i adequar aquestes instal·lacions pel seu ús. En un moment on diferents clubs de la ciutat han fet arribar la manca d'equipaments esportius i la dificultat de tenir accés a franges horàries suficients per donar sortida a tots els seus grups, els socialistes expliquen que aquest equipament hagués pogut alleugerir aquest dèficit per alguns d'aquests clubs esportius de base.

"És fonamental donar suport als equips professionals gironins i així ho hem facilitat amb l'aprovació d'aportacions extraordinàries pel futbol, bàsquet femení i masculí o el patinatge. També cal comptar amb instal·lacions suficients i de qualitat per la pràctica esportiva dels diferents clubs esportius de base a Girona. No només en benefici de la pràctica esportiva, també de la salut de la ciutadania, especialment dels més joves", assenyalen des del PSC.

Amb tot, el grup a l'oposició diu lamentar "que aquest equipament hagi acabat enderrocat i instem a iniciar una nova negociació amb el Govern de la Generalitat perquè es pugui adequar novament un espai per la pràctica esportiva".