Aplaçada la reunió entre l'oci nocturn i l'Ajuntament de Lloret per abordar les punxades

No s'ha fixat una nova data de trobada

La reunió que s'havia programat per avui entre representants de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) amb discoteques de Lloret de Mar (Selva) amb l'alcalde del municipi, Jaume Dulsat, s'ha aplaçat sense nova data prevista, segons ha explicat l'entitat en un comunicat.

En aquesta reunió estava previst que s'abordarien les punxades denunciades a l'entorn de l'oci nocturn, amb més d'una desena de casos detectats a la població costanera. La trobada s'havia fixat abans de l'increment de denúncies amb l'objectiu que els representants de les discoteques exposessin a l'Ajuntament les mesures de seguretat que estaven aplicant.

Amb tot, el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, va valorar ahir que les discoteques on hi ha hagut punxades "són locals totalment segurs i els casos detectats van ser totalment puntuals, possiblement duts a terme per la mateixa persona".

Va afegir que, malgrat tot, tots els establiments afectats han pres mesures per evitar nous casos, entre elles més controls i registres als accessos que, "estan donant els seus fruits ja que han passat més de deu dies des del darrer cas detectat i no s'ha produït cap mes punxada a Lloret de Mar".

La Fecasarm també ha destacat que les discoteques "han col·laborat en tot moment de manera estreta amb els Mossos d'Esquadra i amb la Policia Local, entregant-los totes les gravacions de les càmeres de seguretat de cada una de les nits on s'han produït punxades".