L'Espai Gironès entrega les nits d'hotel i entrades a Futuroscope als guanyadors

En total s'han repartit a quinze persones

Quinze persones de Salt, Girona, Bescanó, Llagostera, Caldes de Malavella, Platja d’Aro, Figueres, Besalú, Viladamat, Maçanet de la Selva, Sant Julià de Vilatorta i Arenys de Mar han guanyat estades d’una nit d’hotel per a dos adults i dos menors amb entrades d’un dia al parc d’atraccions Futuroscope, o bé paquets de quatre entrades cadascun, als sortejos setmanals que s’han dut a terme a l’Espai Gironès des de l’última setmana de juny i fins al 30 de juliol.

Hi ha hagut més de 3.000 participacions en aquests sortejos, als que es podia accedir presentant al Punt d’Informació un tiquet d’un mínim de 20 euros de compra i provant sort per mitjà d’una targeta que s’entregava per rascar. Si hi sortien 3 coets podien participar en el sorteig d’aquella setmana i registrar-se per mitjà d’una landing page específica.

L’Espai Gironès ha contactat amb els guanyadors i guanyadores i se’ls ha convocat a les oficines de gerència cada setmana per fer-los entrega dels premis corresponents. Dels 15 premiats, 5 han guanyat una estada d’hotel, a més d’entrades per a 2 adults i 2 menors, i 10 han guanyat un paquet de 4 entrades cadascun.