Roben a Lloret un cotxe de gamma alta el localitzen gràcies a una APP de rastreig

El lladre va ser detingut entre Canet de Mar i Sant Pol de Mar

La Policia Local de Lloret de Mar (Selva), amb la col·laboració de les policies locals de Sant Pol de Mar i de Canet de Mar, va recuperar el passat dia 1 d’agost un vehicle de gamma alta que s’havia sostret a un aparcament privat del municipi.

Sobre les 15:45h una família que havia passat el dia a Lloret es va adonar que els havien robat les seves pertinences (diversos objectes de valor, les claus del cotxe i un mòbil de gamma alta). Tot seguit, en dirigir-se a la zona d’aparcament, varen veure que tampoc hi havia el seu vehicle i es varen adreçar a la comissaria de la Policia Local per fer la denúncia. Ràpidament els agents va iniciar la visualització de matrícules d’entrada i sortida al municipi i es va detectar el vehicle sortint en direcció Blanes.

La víctima comunica que podria localitzar el vehicle a través de l’app del mòbil del vehicle però donat que també li ha estat sostret el dispositiu i a l’aplicació hi accedeix amb reconeixement facial no hi té accés. La Policia Local de Lloret inicia les gestions per poder activar l’app i localitzar el turisme que finalment es  localitza a l’autopista C-32 en direcció Mataró i posteriorment a la N-II en direcció a Canet de Mar.

S’activen les comunicacions amb les Policials Locals del municipis pels qual circula i amb l'ajuda dels Mossos d’Esquadra finalment es deté el vehicle, i la persona relacionada amb els fets, al límit de les poblacions de Canet de Mar i Sant Pol de Mar, arrestant-lo per robatori amb força i ús del vehicle.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, destaca “la ràpida actuació de la Policia Local amb l’ajuda que donen eines com el sistema de lectura de vehicles així com la bona coordinació amb la resta de cossos de seguretat han estat claus pel bon desenvolupament d’aquesta incidència”.