Els Mossos investiguen una punxada a una noia durant la festa major de Viladamat

L'ajuntament rebutja l'agressió i confirma que van acabar la festa abans d'hora tal com marca el protocol

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la punxada a una noia durant la nit del dissabte a la festa major de Viladamat (Alt Empordà). Segons detalla un comunicat de l'Ajuntament de Viladamat, la noia estava gaudint de la festa i una persona desconeguda va punxar-la tot i que els informes clínics detallen que no hi va haver cap submissió química.

La noia va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos de l'Escala (Alt Empordà). A més, des de l'Ajuntament de Viladamat asseguren que van aplicar el protocol previst per aquests casos amb la intervenció del Punt Lila, una ambulància, personal de seguretat i els Mossos d'Esquadra. A més, l'organització va suspendre la festa abans del previst, tal com també marca el protocol.

Des de l'Ajuntament de Viladamat rebutgen aquest tipus d'agressions i mostren solidaritat amb la víctima. A més, en un comunicat penjat a les xarxes socials asseguren que des del consistori empordanès seguiran treballant per generar espais de festa segurs i donar eines a les dones perquè se sentin tranquil·les i lliures.