Celestial del Regne Unit dóna el tret de sortida al Lloret Drone Festival

Avui és el torn de Flock Drone Art de Catalunya i demà la madrilenya Umils

Lloret de Mar (Selva) va donar ahir el tret de sortida al Lloret Drone Festival que se celebra del 29 al 31 de juliol, a les 22.30 h, a la platja de Lloret, i que s’ha convertit en el primer festival d’aquestes característiques a l’estat espanyol.

Enguany la sortida dels drons del Lloret Drone Festival ha canviat la ubicació i s’ha instal·lat a la part sud de la platja de Lloret, al final de l’Avinguda Just Marlés, el que en paraules de Jordi Orobitg, regidor de Promoció Economica, ha permès oferir “una millor visió general i especialment una visió més nítida de les figures a tota la platja de Lloret”.

La primera empresa que va actuar ahir va ser Celestial del Regne Unit que a principi d’any va organitzar un espectacle de drons al port de Melbourne (Austràlia) amb més de 350 drons i que també varen realitzar un espectacle per la celebració de la Premiere League aconseguida pel Manchester City. Els nombrosos espectadors que es varen acostar a la platja de Lloret varen poder gaudir de l’espectable “Lloret By The Sea” un show que va homenatjar la platja, l’estiu,la diversió, i l’amor per la sorra, el surf i els drons.

Avui continua l’empresa Flock Drone Art de Catalunya, que presentarà “ECO”, una al·legoria lluminosa de la natura, un crit de respecte al medi ambient que pretén ressaltar la consciència mediambiental i la necessitat de preservar el món on vivim. L’empresa va ser premiada el 2021 per la prestigiosa UGCS amb el Premi Internacional al millor espectacle de 100 drons, per l'espectacle que va realitzar al Lloret Drone Festival l'estiu passat.

I el darrer dia arriba l’empresa Umils de Madrid amb “Lloret: una ciutat per sentir- la" un espectacle de llum amb drons que connecta Lloret amb el seu entorn i la seva història. Es podrà veure el cel il·luminat amb diverses figures que representen la natura i els racons de la ciutat.