El PP reclama saber quin és el futur de l'Hospital Josep Trueta

La reclamació arriba en forma de moció conjunta amb el PSC

El grup municipal del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Girona demana, en una moció conjunta amb el PSC, que el consistori i l'alcalde, Carles Puigdemont (CiU) treballin per defensar i impulsar definitivament la construcció del nou hospital Josep Trueta a la zona nord de la ciutat. Aquesta és la tercera moció que els populars presenten per demanar respostes sobre aquest projecte d'ençà que CiU el va aturar en arribar al Govern de la Generalitat. Per la portaveu dels populars gironins, Concepció Veray, "és inadmissible que portem més de dos anys sense saber quin serà el futur del nou Trueta", i acusa l'equip de govern de la ciutat de "no haver pressionat prou al Govern de la Generalitat per tirar endavant el projecte".

“Des que CiU governa a la Generalitat i a l’Ajuntament de Girona tot ha estat incertesa al voltant del nou Trueta”, ha dit Veray, qui ha recordat que “fins i tot s’ha qüestionat on s’ubicarà”. A més, Veray ha reivindicat que “els acords s’han de complir” i ha recordat que “tant amb mocions com amb l’acord de cartipàs es van aprovar punts referents al nou Trueta que no s’han complert, com la creació d’una comissió de seguiment”. “La poca informació que tenim al respecte ens arriba pels mitjans de comunicació i sol ser desconcertant”, s’ha queixat la portaveu popular.


Per tot això, la moció demana concreció i que el Govern de la Generalitat doti d’una partida pressupostària el projecte del nou hospital Trueta als pressupostos de la Generalitat per al 2013 i que, abans d’un mes, la consellera de Salut aclareixi on se situaran les noves instal·lacions.