Bon Preu preveu obrir una benzinera Esclatoil a Platja d'Aro

Se situarà a l'Avinguda Castell d'Aro 87

El grup Bon Preu SAU ha iniciat la tramitació per a l'obertura d'una nova benzinera Esclatoil al Baix Empordà, més concretament al municipi de Castell-Platja d'Aro. La nova instal·lació d'autoservei, es trobarà ubicada a l'Avinguda Castell d'Aro número 87, on actualment hi ha una parcel·la buida.

A hores d'ara l'empresa amb seu a les Masies de Voltregà, ja ha presentat l'informa ambiental per la prevenció d'incendis, l'estudi tècnic preliminar, l'estudi geotècnic i ha donat resposta al requeriment de la sol·licitud de llicència ambiental el passat mes de maig.

Amb tot, l'Òrgan Tècnic del Consell Comarcal de Baix Empordà ha estudiat tota la documentació i ha donat el vist-i-plau per continuar amb la tramitació del projecte una vegada aprovada la llicència ambiental. Ara la documentació es troba en període d'exposició pública fins el 22 d'agost per a poder efectuar les observacions i les reclamacions que es creguin convenients.

Actualment el Grup Bon Preu té tres benzineres Esclatoil al Baix Empordà, més concretament a l'Estartit, Palafrugell i Palamós, amb un total de quinze a tota la demarcació de Girona.