Els Mossos investiguen una nova punxada a una noia en una discoteca de Lloret

Amb aquest, ja són 11 els casos denunciats al municipi des del 10 de juliol

Els Mossos d'Esquadra investiguen una nova punxada a una noia en una discoteca de Lloret de Mar (Selva). Segons avança Diari de Girona i ha confirmat El Gerió Digital, els fets han passat aquesta matinada en un local de l'avinguda Just Marlés.

Amb aquest ja són 14 els casos denunciats a tot Catalunya, tres a Barcelona i onze a Lloret. En el cas de Lloret, totes s'haurien produït des del 10 de juliol i, de moment, no s'han pogut detectar substàncies químiques a les analítiques realitzades ni tampoc s'han pogut relacionar amb cap cas d'abús o agressió sexual.

La policia ha obert investigacions per esclarir els fets, també per conèixer si s'ha injectat alguna substància a les víctimes i quina. Tots els casos denunciats haurien passat a Lloret de Mar (Selva). Escudé ha insistit en la importància d'anar al metge ràpidament si es percep la punxada ja que amb el pas de les hores es poden perdre proves.

Totes les denúncies de possibles submissions químiques a través de punxades que estan investigant els Mossos d'Esquadra van passar a Lloret de Mar. La primera des les denúncies registrades és del 10 de juliol i la darrera d'aquest cap de setmana.

En tots els casos, les víctimes són joves d'entre 20 i 25 anys que haurien patit les punxades mentre estaven en discoteques de la població. A les noies que van denunciar immediatament els hi van poder extreure sang i mostres per enviar a analitzar. Fins al moment, però, no s'ha detectat que els hi injectessin cap substància o droga a l'organisme. Les punxades tampoc estan relacionades amb agressions o abusos sexuals posteriors.

A més, els Mossos també s'han posat en contacte també amb una noia que va denunciar a les xarxes socials haver patit una punxada en un club de Barcelona aquest cap de setmana i té previst denunciar.

Aquesta noia va explicar a través d'una sèrie de publicacions a les xarxes socials que tant ella com una amiga van notar una punxada i posteriorment es van començar a trobar malament. Relaten que va anar ràpidament a la barra per demanar ajuda i que finalment van quedar-se acompanyades d'una tercera amiga. Els Mossos van contactar amb aquesta jove per si volia presentar denúncia i Escudé ha concretat que té previst fer-ho aquest dimarts.