Detingut per deu robatoris a l'interior de vehicles en tres mesos a Salt

Mossos d'Esquadra i Policia Local l'han enxampat en plena feina quatre dies diferents

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt (Gironès) han detingut un veí de la població per robar en deu vehicles en tres mesos. Els agents van detenir Mohamed T., de 48 anys i nacionalitat marroquina, els dies 29 de desembre, 26 de febrer, 15 i 31 de març després d'enxampar-lo en plena feina en diverses ocasions. La primera vegada que el van enxampar va ser el 29 de desembre del 2012 a la matinada. Una patrulla va veure un home remenant el capó d'un vehicle i que tenia una bateria de cotxe a la mà. Els agents el van identificar i escorcollar. Li van trobar eines que hauria pogut fer servir per cometre delictes contra el patrimoni, com ara tornavisos, tenalles o alicates.

Els agents van fer comprovacions als vehicles de la zona i van localitzar dos cotxes forçats. La patrulla va detenir Mohamed T. com a suposat autor de dos delictes de robatori a l'interior de vehicle.


A finals del mes de febrer, els dos cossos policials van iniciar un dispositiu conjunt en prevenció als robatoris amb força interior de vehicle a la població de Salt. El 26 de febrer a tres quarts de 5 de la matinada, van localitzar a un home manipulant el pany d'un vehicle.

Un cop identificat, el van escorcollar i li van trobar diverses eines amagades per la roba. Fent les comprovacions, van localitzar quatre vehicles forçats estacionats en les rodalies amb el mateix 'modus operandi'. Tornava a tractar-se del mateix lladre.

El 15 de març, a quarts de 12 de la nit, la Policia Local el va tornar a detenir quan manipulava un altre vehicle al centre de la població.

Finalment el 31 de març a quarts de 6 de la matinada, el van tornar a enxampar amagat al seient de darrere d'un altre vehicle.

Els agents van trobar una caixa d'eines al costat d'un dels vehicles forçats. Aquesta vegada havia forçat tres vehicles estacionats al mateix carrer.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició judicial en cada cas davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Totes les ocasions ha quedat en llibertat provisional a l'espera de judici.