Un centenar d'universitaris han demanat accedir al Parc Municipal d'Habitatge de Salt

El preu de lloguer per a cada estudiant és de 210 euros

90 estudiants universitaris han sol·licitat accedir als pisos de lloguer del Parc Municipal d’Habitatge de Salt (Gironès) que aquest proper curs 2022-23 es posaran a disposició d’aquest col·lectiu. Enguany aquesta xifra es dobla i passa dels 4 als 8.

Durant els darrers dies, concretament del 8 al 20 de juliol, es va obrir el termini per tramitar les peticions a través d’un formulari situat a la web municipal. Després d’aquest primer tràmit, aquesta setmana es va dur a terme el sorteig entre tots els demandants i està previst, durant la segona quinzena del mes d’agost, contactar amb els estudiants perquè signin el contracte.

Els requisits per poder accedir a aquesta convocatòria eren ser major de 18 anys i estudiant per al curs 2022-23. Es consideren estudis universitaris els estudis de grau, màster o doctorat.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, valora que “estem molt contents davant la resposta que ha rebut la convocatòria per segon any consecutiu. Aquest fet reforça la idea que existeix una demanda real dins el col·lectiu universitari, una tendència que amb la futura arribada del Campus de Salut encara es potenciarà més”.

El regidor d’Habitatge de Salt, Àlex Barceló, explica que “seguim treballant per consolidar una política d'habitatge que ens permeti ser actors en aquest àmbit i que, tal com estableix el reglament municipal, garantir l'accés a l'habitatge a diversos col·lectius. El dels estudiants universitaris és un dels que ja s'està demostrant que hi té un interès real i, per aquest motiu, continuarem treballant en aquesta línia”.

Els habitatges que es posaran a disposició dels universitaris disposen de tres habitacions i el preu del lloguer per a cada estudiant és de 210 euros.