Roben a una gasolinera de Saus

Els lladres van rebentar la caixa registradora i un caixer automàtic

Uns lladres van aprofitar la nit de dilluns a dimarts per entrar a robar a una benzinera de Saus (Alt Empordà). Els lladres van forçar la persiana i van trencar els vidres de la finestra, a través de la qual van poder entrar a l'establiment. Un cop a dins, els lladres van rebentar la caixa registradora i un caixer automàtic que hi ha dins la botiga.

També van aprofitar per endur-se tabac i licors que hi havia dins l'establiment. La benzinera està situada a la carretera Gi-623, que uneix Camallera amb l'Escala. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i no hi ha detinguts. Aquest robatori se suma al que hi va haver la matinada de diumenge a una benzinera de Caldes de Malavella (Selva). De moment, no ha transcendit el diners que s'han endut els lladres. Els Mossos van rebre l'avís del robatori a dos quarts de set del matí i estan investigant els fets. De moment, no hi ha detinguts.

Aquest robatori se suma al que hi va haver la matinada de diumenge a una altre benzinera gironina, concretament a Caldes de Malavella. En aquella ocasió, els delinqüents també es van endur diners de la caixa i van actuar de nit, quan l'establiment era tancat. Malgrat que l'alarma va sonar, els lladres van actuar amb molta rapidesa perquè quan la policia va arribar ja havien fugit del lloc dels fets.