Clou la primera edició de l'Isard Fest de Sant Hilari amb 320 assistents

El certamen va concentrar deu hores de música el passat dissabte

L’Isard Fest de Sant Hilari Sacalm (Selva) va celebrar la seva primera edició aquest dissabte 23 de juliol. Amb el programa de més de deu hores de música, gastronomia, cultura i natura, 320 persones van gaudir del certamen. En aquesta primera edició, per l’escenari de l’Isard Fest hi van passar Ariox, GRABU, Entresol2na, Xicu i TRAMMA. També Ginestà, Sexenni i La Ludwig Band van ser part de l’Isard Fest 2022.

L’enclavament va ser el Passeig de la Bòbila (carretera Villavecchia), una localització amb vista als boscos hilariencs. Dins del recinte, els assistents van gaudir d’activitats per totes les edats. Els més petits van poder maquillar-se i fer-se pentinats divertits gràcies a la col·laboració d’una perruqueria del poble. Els més grans van poder gaudir d’un tast de vi i formatge de producció local.

L'Isard Fest va néixer arran del projecte final d'en Martí Puigderrajols, un jove de 21 anys de Sant Hilari Sacalm, que cursava la Diplomatura en Música Avançada i So a l'EUMES (Girona). El que havia de ser una proposta sobre paper pel treball final de diploma va fer un salt a la realitat aquest dissabte amb l’ajuda d’una quinzena de joves més del municipi.

L'Isard Fest ha nascut amb l'objectiu d'apostar pel talent musical emergent al nostre país, però sense oblidar les arrels del seu poble. Puigderrajols assenyala que l’objectiu és que l’Isard Fest no sigui cosa d’un sol any; “Aquesta edició és la llavor d’alguna cosa més; un començament, un punt d’inici”, diu l’hilarienc. “Nosaltres volem continuar, millorar i fer créixer aquest projecte”.