Eva Longoria viurà durant cinc mesos a Figueres per un rodatge d'Apple TV+

L'actriu nord-americana s'endurà a tota la família a l'Alt Empordà

Eva Longoria es traslladarà temporalment a Catalunya per rodar una sèrie amb Apple TV, més concretament a Figueres (Alt Empordà) durant un termini de cinc mesos. La reconeguda actriu de Desperate Housewifes viurà a la ciutat de Dalí amb tota la família, inclòs el seu fill, Santiago, de quatre anys. Així ho ha desvetllat en el transcurs d'una visita a Marbella a la gala benèfica de la fundació Global Gift, amb què col·labora des de fa 10 anys.

"És la primera vegada que estaré tant de temps al nord, perquè sempre vaig a Marbella, al sud, o Còrdova o Sevilla. Però és la primera vegada que estaré tant de temps a Catalonia? Catalunya... Ni sé l'Estat", s'ha preguntat la nord-americana parlant en el seu característic espanyol. "Hi anem tot el circ", ha afegit després de ser preguntada per si el seu fill també es traslladaria a Figueres.

Es desconeix per quina zona residirà tot i que se sospita que podria traslladar-se a una urbanització del voltant com ara el golf de Peralada o bé Torremirona a Navata.