Els concerts al monestir de Sant Quirze de Colera compleixen 15 anys amb un triple programa

Es celebraran tres concerts els dies 6, 14 i 20 d'agost

L'Associació pel Foment de la Música Clàssica (AFMC) celebra enguany el 15è aniversari del cicle de concerts al monestir de Sant Quirze de Colera a Rabós d'Empordà (Alt Empordà), on ha programat tres recitals pels dies 6, 14 i 20 d’agost a les 22:00h.

El primer, que consisteix en un concert líric amb danses i havaneres mexicanes del segle XIX, portarà damunt l'escenari Mauri Campos, Indira Ferrer i Carles Casanova. Interpretaran una combinació de cançó espanyola i catalana.

El segon recital serà el diumenge 14 d'agost i consistirà en un concert barroc i clàssic amb la música de Vivaldi i Haydn interpretat per solistes de la nova orquestra de cambra Germans Pla. Aquesta està format per Anton Serra, Pere Bardagi, Jordi Roca, Quim Alabau i Sergi Gubert.

El darrer concert del 20 d'agost consistirà en una combinació de música barroca suïssa, alemanya, italiana i catalana de la mà d'Anton Serra, Lluís Heras i Jordi Reguant.

Les entrades anticipades amb un preu reduït de 15 euros ja es poden adquirir al web, mentre que el mateix dia del concert tindran un preu de 20 euros.