Rosa Núria Aleixandre, nova presidenta del Consell Social de la UdG

Actualment dirigeix el Servei del Laboratori Clínic ICS-Girona

El Govern ha nomenat aquest dimarts l'exsenadora de CiU entre els anys 2004 i 2011 Rosa Núria Aleixandre i Cerarols presidenta del Consell Social de La universitat de Girona (UdG).

Nascuda a Barcelona l'any 1949, és llicenciada en Farmàcia, especialista en anàlisis clíniques, per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Girona (UdG). Ha dirigit i participat en diferents projectes d'investigació i ha desenvolupat una intensa activitat en l'àmbit de la transferència de tecnologia amb empreses i/o administracions. Actualment dirigeix el Servei del Laboratori Clínic ICS-Girona.

També té experiència docent a la Universitat de Girona, on ha format part, entre d'altres, del Consell de tutors per als programes de doctorat de ciències.

Membre fundadora de l'Associació Catalana de Bioanàlisis Clíniques, cofundadora del Grup de Recerca Oncològica de Girona, membre de l'Agrupació Catalana de Ciències Mèdiques de Girona i acadèmica corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya.