Els Mossos conclouen que l'incendi que va afectar tretze vehicles a Girona va ser fortuït

Les flames van calcinar quatre cotxes i una furgoneta i en va afectar vuit més de matinada

La investigació dels Mossos d'Esquadra conclou que l'incendi que va afectar tretze vehicles al Parc del Migdia de Girona va ser fortuït. El foc va començar en plena matinada de dimecres i va calcinar quatre cotxes i una furgoneta i va afectar vuit vehicles més.

Els Mossos van obrir una investigació per esclarir si havia estat intencionat. Els investigadors han parlat amb testimonis de l'incendi i han inspeccionat càmeres de videovigilància properes. Les diligències han descartat que fos provocat.

L'incendi va començar pels volts de les dues de la matinada. Segons els primers indicis, les flames s'haurien originat a l'interior d'un dels cotxes i des d'aquí s'han propagat ràpidament a la resta. Els cotxes estaven estacionats a l'aparcament en bateria que hi ha a la banda del carrer Pau Vila i Dinarés que dona al gimnàs. El foc, que també ha afectat part dels arbres que hi ha a la vorera, ha calcinat del tot quatre cotxes i una furgoneta. I la calor que desprenien les flames ha afectat vuit vehicles més (que, entre d'altres, han patit danys a la part davantera).

Els Bombers de la Generalitat van enviar dues dotacions a lloc, que van treballat durant una hora per apagar les flames. Al matí, ja amb la llum del dia, la Policia Municipal va acordonar la zona i alertava els propietaris dels vehicles afectats perquè avisessin la grua i els retiressin del lloc.

En paral·lel, els Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació que avui ha determinat que va ser fortuït.