Encasten un cotxe a una empresa i s'enduen diverses capses de tabac

Els lladres van rebentar la porta d'accés al pàrquing per poder accedir a l'interior

Uns lladres van encastar un vehicle a la porta d'accés del pàrquing de l'empresa Logística del carrer Ter de Celrà (Gironès) i es van endur diverses capses de tabac aquest dissabte al vespre. Segons ha pogut saber aquest diari els delinqüents van xocar el seu vehicle amb la porta d'entrada, van forçar-la fins que van poder accedir a l'interior de la nau.

L'empresa distribueix tabac als estancs i aquesta no és la primera vegada que pateix assalts i robatoris. Un cop van regirar tota l'empresa, els lladres van carregar el botí al seu vehicle i van fugir corrents.

Es desconeix el valor exacte del tabac sostret. Ara fa dos anys uns desconeguts també emportar-se 23 caixes de 50 cartrons cadascuna entrant pel teulat de l'empresa. Els lladres van desconnectar el sistema d'alarma i van aprofitar que a l'empresa del davant no hi havia la vigilància dels guardes jurats. A més, l'any passat, uns lladres també van assaltar un camió d'aquesta empresa a punta de pistola mentre distribuïa tabac al barri de Vila-roja, a Girona.