Roben a quatre empreses del polígon industrial de Palol de Revardit

Dues d'elles ja han presentat denúncia i s'ha obert una investigació per aclarir els fets

Uns lladres van entrar a robar aquest dissabte a la matinda en quatre naus industrials d'empreses situades al polígon 'El Jardí' de Palol de Revardit (Pla de l'Estany). Les quatre empreses afectades -Prodal, Pharmadiet, Disfribell i Tisa- estan situades una al costat de l'altre.

Els lladres van aprofitar aquests dies de vacances de Setmana Santa que no hi ha tant de moviment a la zona per emportar-se material i diners, tot i que encara es desconeix la quantitat total sostreta. De moment, dues de les empreses ja han presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, que ja han obert una investigació per esclarir els fets i atrapar els delinqüents.

Les empreses que han patit els robatoris es troben instal·lades al polígon industrial 'El Jardí' de Palol de Revardit i estan una al costat de l'altre. L'empresa Prodal es dedica a la venda de productes alimentaris; Pharmadiet produeix elements farmacèutics; Disfribell es dedica als congelats i Tisa és una empresa de transport logístic.

Els lladres van aprofitar la foscor i el poc moviment o treball durant aquests dies de vacances de Setmana Santa per accedir a les naus, la matinada de divendres a dissabte, i emportar-se tota mena de material i diners. Aquest diumenge, l'alcalde de Palol de Revardit, Jordi Xargay, desconeixia els fets i assegurava que els Mossos d'Esquadra no l'havien avisat sobre aquests incidents. Pel que fa al cos de policies, els mossos ja han obert una investigació per esclarir els robatoris i trobar els delinqüents.

Dues de les empreses afectades - els Mossos no han volgut detallar quines- ja han presentat denúncia.