Detingut un jove de 20 anys a la Jonquera que anava drogat i armat amb una pistola

La Policia Local el va detectar en una plaça amb "actitud sospitosa"

Una patrulla de la Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà) ha detectat avui a les 8:00h un vehicle amb dos nois i dues noies amb actituds sospitoses a la Plaça Nova, davant de la comissaria. Ràpidament, els agents locals han demanat les identificacions i han procedit a l’escorcoll, on s’ha trobat una arma de foc real. L’home, de nacionalitat francesa i de 20 anys, ha estat detingut per un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes.

El detingut, a més, anava sota els efectes de les drogues. Paral·lelament, el conductor del vehicle ha donat positiu en el test de drogodependència. Automàticament, el vehicle ha estat immobilitzat i posteriorment, ha estat traslladat al dipòsit municipal. Així mateix, la Policia Local de La Jonquera ha interposat dues denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, en aquest cas, haixix.

"Celebrem aquesta nova gran actuació de la Policia Local de La Jonquera. Gràcies als nostres agents locals i a la seva feina incansable, la vila és avui un municipi més tranquil i segur", afirma Rafael Medinilla, regidor de Seguretat Ciutadana.