Mango Teen inaugura a Platja d'Aro la primera botiga a la demarcació de Girona

Té una superfície de 180 metres quadrats

Mango reforça la seva presència a la demarcació de Girona amb l'obertura avui a Platja d’Aro (Baix Empordà) de la primera botiga Mango Teen de la província, la tercera a nivell mundial, després de les obertures dutes a terme al juny a Barcelona i Saragossa. En concret, la botiga Mango Teen de Platja d’Aro compta amb una superfície de venda de 180 metres quadrats i està situada en el número 4 de l'Avinguda S'Agaró.

El llançament de Mango Teen, un nou concepte dedicat exclusivament a la seva línia de roba per a adolescents, completa el creixement que la companyia està protagonitzant en els darrers anys en la seva línia infantil i juvenil Mango Kids i permetrà a l'empresa ampliar les seves vendes a un nou públic objectiu. Les botigues Mango Teen estan concebudes com un espai lúdic per als joves i com a punt de trobada on socialitzar i tenir experiències úniques de compra.

La col·lecció de Mango Teen, que continuarà venent-se als punts de venda de Mango on era present fins ara, compta amb més de 800 referències diferencials, incloent-hi complements, un 85% de les quals estan dedicades al públic femení i un 15% al públic masculí.

Mango Teen presentarà una col·lecció diferent cada quinze dies orientada al públic adolescent amb l'objectiu de renovar l'oferta de manera constant i adaptar-se a la immediatesa i les necessitats més actuals dels seus clients. Per al disseny tant de les botigues com de la nova col·lecció, Mango ha comptat amb l'assessorament i el suport de diverses empreses externes especialitzades en públic adolescent i del seu propi equip intern, que ha reforçat amb la incorporació de treballadors joves, pròxims al públic Teen, per integrar perfectament la seva visió i necessitats.

Pla d'expansió de Teen

L'obertura de la botiga de Mango Teen a Platja d’Aro suposa el primer pas del pla d'expansió que la companyia està impulsant per a la seva línia adolescent, que contempla acabar l'any amb fins a 11 botigues de Mango Teen a Espanya.

Les dues primeres es van inaugurar el juny passat a Barcelona, concretament al centre comercial Westfield La Maquinista, i al centre comercial Aragonia (Saragossa). Després de l'obertura a Platja d’Aro, la companyia preveu la posada en marxa d'una altra botiga al centre comercial Westfield Glòries (Barcelona) a l'agost i fins a set nous establiments a partir de setembre i fins a final d'any a ciutats com Bilbao, Sant Sebastià, Barcelona i Santa Cruz de Tenerife.

Per a 2023, el grup preveu, a més de l'obertura de nous punts de venda de Mango Teen a Espanya, la seva expansió a escala internacional.