Dos vehicles queden atrapats de matinada en zones de vianants a Calella de Palafrugell

Un incident va tenir lloc al passeig del Canadell i l'altre a Port Bo

La matinada del diumenge un conductor va decidir baixar amb el seu vehicle els dos esgraons que donen al passeig del Canadell a Calella de Palafrugell (Baix Empordà), sense adonar-se que després no en podria sortir i quedant atrapat.

Un grup de persones el van enregistrar amb el seu telèfon mòbil mentre observaven com, el conductor amb molt poca perícia, intentava pujar els esgraons per sortir. Eren les 3:54h de la matinada quan finalment una grua es va desplaçar per a treure el cotxe però tampoc va poder. Més tard agents de la Policia Local de Palafrugell es van personar i ajudar en l'extracció del turisme, procedint posteriorment a la immobilització del cotxe.

El conductor, que semblava anar visiblement begut, va ser multat i es va negar a passar la prova d'alcoholèmia. Aquesta però, no va ser l'única situació que es va donar aquella nit. Hores abans un altre persona també va accedir a una zona no autoritzada amb el seu cotxe.

En aquella ocasió el conductor va caure en una zona per a vianants a Port Bo, on també hi havien unes escales. Amb tot, després d'una estona intentant sortir ho va acabar aconseguint, sense que fos necessària la intervenció de la grua ni la Policia Local. En el vídeo enregistrat per uns ciutadans no es pot veure la matrícula i per tant l'infractor no serà sancionat malgrat s'ha obert una investigació.