Aprovat definitivament el projecte d'abastament d'aigua entre Palol de Revardit i Camós

Els treballs estan pressupostats en 650.877 euros

L'Ajuntament de Palol de Revardit (Pla de l'Estany) va aprovar definitivament el passat 4 de juliol el projecte constructiu d'abastament d'aigua potable en alta des de Camós, una iniciativa que s'ha acordat conjuntament per part d'ambdós consistoris i que han presentat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per a obtenir-ne una ajuda.

Els treballs estan pressupostats en 650.877 euros i l'ACA ha acordat aportar 473.987 euros en total per al seu desenvolupament, assolint poc més d'un 70% del cost del projecte. Inicialment, Camós i Palol de Revardit havien presentat per separat els projectes per resoldre les mancances d’abastament d’aigua als dos municipis però seguint les recomanacions de la mateixa ACA van acabar presentant un projecte conjunt.

El consistori de Camós, de fet, havia inclòs aquest projecte dins el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya però no va rebre cap subvenció d’aquesta convocatòria. Tant Camós com Palol de Revardit tenien redactat el projecte i havien aprovat però a causa de l’elevat cost del projecte depenien de l’ajuda de l’Agència Catalana de l’Aigua per tirar-lo endavant