Joan Casalprim (ERC), nou cap de llista a Santa Coloma de Farners per a les eleccions municipals

Substitueix a l'actual alcalde, Joan Martí

Els militants d’Esquerra Republicana (ERC) de Santa Coloma de Farners (Selva) han escollit Joan Casalprim com a nou cap de llista per a les properes eleccions municipals del 2023.  L'assemblea, que s’ha celebrat al local d’Esquerra, ha comptat amb la presència del president de la comarcal de la Selva, Albert Sanz, que ha animat al grup municipal a continuar treballant en la transversalitat del projecte republicà.

El president de la Federació Regional de Girona, Pau Presas, també ha assistit a l’assemblea. D’altra banda, l’actual alcalde colomenc, Joan Martí, ha aprofitat l’acte per remarcar que “la voluntat d’aprendre, la passió per la seva ciutat i les ganes de treball al servei de la gent són qualitats que defineixen a la perfecció en Joan Casalprim”.

Joan Casalprim, conscient de la feina que es porta fent en els darrers anys, afronta amb molt d’entusiasme el repte de ser el nou cap de llista: “Estic molt content d'afrontar aquesta nova etapa, liderar un projecte polític com el d’ERC-SCF és tot un privilegi i un orgull.”

“Des de fa molts anys, ERC-SCF ha fet una gran tasca a l’Ajuntament, ja sigui a l’oposició o al govern, i encarem aquestes properes eleccions amb la voluntat de seguir treballant per Santa Coloma amb la mateixa intensitat i dedicació, però amb un equip renovat, preparat i il·lusionat”, ha afegit. 

“Vull aprofitar per agrair tot l’esforç i la constància d’aquest gran equip. Avui comença una nova etapa amb noves cares, però amb la màxima il·lusió i el recolzament i l’experiència dels nostres predecessors. Volem una Santa Coloma de Farners republicana, igualitària, de tothom i per a tothom. Ens omple d’orgull veure d’on venim i de responsabilitat per els projectes que queden per fer a la nostra estimada ciutat”, ha conclòs.

Nascut a Santa Coloma de Farners l'any 1975, Joan Casalprim Busquets és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l'any 1999 exerceix de professor al col·legi Bell-lloc del Pla de Girona. També va ser president de la Confraria de la Ratafia del 2014 al 2021.