Andreu Buenafuente exposarà en primícia els seus quadres a Palafrugell

Es podran veure a la Fundació Cuixart del 15 de juliol al 3 de setembre

El periodista, humorista, escriptor i pintor, Andreu Buenafuente, exposarà per primera vegada les seves pintures en una mostra que es podrà veure en primícia a la seu de la Fundació Cuixart de Palafrugell (Baix Empordà) del 15 de juliol i fins el 3 de setembre i que porta per títol "Jazz".

Aquesta és la primera vegada que l'obra del reusenc es podrà veure més enllà de les fotografies que en publica al seu perfil d'Instagram, on han tingut molt bona acollida.

Les obres de Buenafuente giren entorn de l'expressionisme i del fauvisme, una mica seguint la influència de l'art brut, colorista i amb influències de Miró, Henri Matisse inclús una mica de Dau al Set. Fa més de trenta anys que omple llibretes i carpetes amb les seves il·lustracions i puntures.

Una fructífera obra pictòrica que no ha tingut temps per dedicar-se a exposar-la als ulls del públic. Allunyant-se ara, del món de l'humor, obre així una nova via per a expressar-se i comunicar a través de l'art.

"Jazz" és una exposició d'obres on Buenafuente s'ha inspirat en la música que com a melòman l'apassiona. La mostra es podrà veure des de dijous a dissabte 18h-21h i els diumenges de 10h a 13h al taller del pintor Cuixart.