Neix l'Isard Fest a Sant Hilari Sacalm de la mà d'un grup de joves

El certamen se celebrarà el 23 de juliol

Quinze joves de Sant Hilari Sacalm (Selva) han organitzat un nou festival de música: l’Isard Fest. El dissabte 23 de juliol, la capital de les Guilleries, s’omplirà de deu hores de música en un indret natural privilegiat. En la seva primera edició comptarà amb un ampli ventall d’artistes joves catalans d’estils diversos. Ginestà, La Ludwig Band i Sexenni seran els caps de cartell del nou festival estival selvatà. Qui també passarà per l’escenari de l’Isard Fest seran Xicu, TRAMMA, Ariox, GRABU i Entresol2na.

L’enclavament de l’Isard Fest serà el Passeig de la Bòbila (carretera Villavecchia). Una localització privilegiada amb vistes als boscos hilariencs. L’obertura de portes al recinte serà a dos quarts de cinc de la tarda del 23 de juliol; mitja hora abans que comencin els concerts que s’allargaran fins a les tres de la matinada.

Dins del recinte de l’Isard Fest, a banda de la música en directe, els i les assistents també podran gaudir d’oferta gastronòmica i parades de moda i joieria gràcies a la col·laboració de diversos comerços de Sant Hilari Sacalm. A més, també hi haurà els diferents estants de marxandatge dels grups que tocaran en aquesta primera edició de l’Isard Fest.

Del paper a la realitat

L'Isard Fest neix arran del projecte final de Martí Puigderrajols, un jove de 21 anys de Sant Hilari Sacalm, que cursava la Diplomatura en Música Avançada i So a l'EUMES a Girona. El que havia de ser una proposta sobre paper pel treball final de diploma, farà un salt a la realitat aquest estiu amb l’ajuda d’una quinzena de joves més de Sant Hilari Sacalm.

L'Isard Fest neix amb l'objectiu d'apostar pel talent musical emergent però sense oblidar les arrels del seu poble. Aquest nou certamen té la voluntat de fer valdre el ric paisatge natural de Sant Hilari Sacalm i les Guilleries.

Les entrades de l'Isard Fest ja estan a la venda. El seu preu és de 20 euros i es poden obtenir via en línia a través del web del festival o bé mitjançant Codetickets. També es poden aconseguir de manera presencial a la Casa de Cultura i a l'Oficina de Turisme - Can Rovira de Sant Hilari Sacalm.